Team

Richard Hulzinga

Sales Consultant
  • 06-51663174
  • richard.hulzinga@sincerus.nl

“Als Sales Consultant ben ik het aanspreekpunt bij Sincerus om de mooiste opdrachten binnen te halen voor onze professionals. Ik ben een business sparringpartner en zorg er voor dat de juiste mensen aan tafel komen.”

Arjen Bol

Senior Security Specialist
  • arjen.bol@sincerus.nl

“Ik adviseer organisaties op het gebied van informatiebeveiliging en privacy. Het is mijn passie om bij klanten het niveau van informatiebeveiliging te verhogen en medewerkers beveiligingsbewust te maken.”

Wim van Velzen

IAM-projectmanager
  • wim.van.velzen@sincerus.nl

“Mijn specialiteit als Information Security Professional is Identity & Access Management. Wie heeft welke toegangsrechten in welke applicaties of tot welke data en heb ik daar controle over, daar gaat het om.”

Michel van Reisen

Security Consultant
  • 06-82007598
  • michel.van.reisen@sincerus.nl

“Ik houd mij bezig met project en field management en IAM, waarbij het niet alleen gaat om de organisatie, de processen en de techniek, maar vooral om de mens in de organisatie.”

Gerben de Jong

Security Consultant

“Als Security Consultant geef ik advies om de informatiebeveiliging te verbeteren. Daarnaast probeer ik mensen bewust te maken van de waarde van informatie.”

Lisanne Bouwmeester

Security Consultant

“Ik houd me bezig met bewustwording op het gebied van informatiebeveiliging. Daarnaast help ik organisaties met de voorbereiding op de AVG, die per 25 mei 2018 van start gaat.”

Robert Veenstra

Senior Security Consultant

Ik adviseer en ondersteun klanten op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en bedrijfscontinuïteit. Ik vind het belangrijk om samen met de klant passende en werkbare oplossingen vast te stellen om bedrijfsrisico’s beheerbaar te maken.

Hans Meijer

Privacy Officer

“Momenteel werk ik aan de implementatie van de BIG en een softwarepakket waarmee een ISMS wordt ondersteund. Daarnaast coördineer ik de invoering van de AVG binnen enkele organisaties.”

Hessel Bremer

Security Business Consultant
  • hessel.bremer@sincerus.nl

“Ik adviseer organisaties op het gebied van informatiebeveiliging, cybersecurity en privacy. Vanuit mijn ervaring als CISO/FG help ik organisaties verder in control te komen, als ook de bewustwording en weerbaarheid te vergroten.”

Gerrald van Oene

Security Consultant
  • gerrald.van.oene@sincerus.nl

“Als Security Consultant maak ik de risico’s die organisaties lopen op het gebied van informatiebeveiliging inzichtelijk. Dit doe ik ondere andere door het uitvoeren van social engineering onderzoeken.”

Lisan van Bolhuis

Security Consultant

“Ik houd me bezig met de implementatie van de BIG en bewustwordingstrajecten bij verschillende organisaties. Daarnaast ben ik momenteel werkzaam als CISO bij een gemeente.”

Jonathan Bosma

SOC analist

“Op dit moment ben ik gedetacheerd als SOC-analist bij een ZBO. Samen met een team van specialisten bouw ik een SOC. Dit SOC heeft als doel de ZBO tegen actuele dreigingen te beschermen.”

Francis Toonen

Marketing Assistent

“Als marketing assistent bij Sincerus ben ik veelzijdig inzetbaar, zowel als online media specialist als vormgever. Ik houd de website en social media up-to-date en zorg voor alle communicatieuitingen.”

Contact